Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo ζητάει απόλυτη μυστικότητα από όλους όσους λάβουν μέρος στο Nintendo Switch Online: Playtest Program

*
Η Nintendo ζητάει από όλους όσους λάβουν μέρος στο Nintendo Switch Online: Playtest Program να κρατήσουν μυστικό το περιεχόμενό τους. Οι σχετικές δοκιμές θα πραγματοποιηθούν από τις 24 Οκτωβρίου έως και τις 6 Νοεμβρίου 2024. Όσοι μπόρεσαν να εγγραφούν έχουν λάβει ήδη τα σχετικά έγγραφα, στα οποία περιλαμβάνονται μια σειρά από κανονισμούς και προαπαιτούμενα.

Ένα από αυτά είναι η απαίτηση να διατηρείται μυστικό το περιεχόμενο του τεστ. Η σελίδα αναφέρει: «Ζητάμε να μην συζητήσετε ή να αποκαλύψετε περιεχόμενο από το λογισμικό δοκιμής του Nintendo Switch Online: Playtest Program ή από τον ιστότοπο σε άλλους».


Παρά αυτήν την προειδοποίηση, είναι πολύ πιθανό αρκετοί από τους 10.000 παίκτες που εγγράφηκαν να μοιραστούν το περιεχόμενό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*