Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

16 διαφορετικά Horizon projects ετοιμάζει η Sony

*
Ο κόσμος του Horizon θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα τα επόμενα χρόνια, αφού όπως φαίνεται, η Sony έχει ήδη στα σκαριά 16 διαφορετικά projects. Προφανώς και όλα αυτά δεν είναι videogames, αλλά φαίνεται πως περιλαμβάνουν τόσο τίτλους από την Guerilla, όσο και τηλεοπτική σειρά, ταινία, μία animated σειρά, ένα comic, ένα επιτραπέζιο και αρκετές ακόμη συνεργατικές κινήσεις. Στα παιχνίδια είναι σίγουρα ένα δεύτερο παιχνίδι Horizon για το PlayStation VR2 και ένα multiplayer κομμάτι για τα πρόσφατα games. Το πότε θα κυκλοφορήσουν -βέβαια- όλα αυτά ουδείς το γνωρίζει με ακρίβεια, αλλά είναι δεδομένο πως η ομάδα του PlayStation έχει αρκετά πράγματα στο κεφάλι της για το franchise. Το Horizon Zero Dawn κατάφερε να πουλήσει 20 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ και το Horizon Forbidden West έχει ήδη ξεπεράσει τα 8,4 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*