Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Microsoft Flight Simulator 2024 “απαιτεί” 64GB RAM στο PC, για όσους επιζητούν μια πιο ομαλή εμπειρία

*
To Flight Simulator 2024 κυκλοφορεί σε λίγες εβδομάδες και η Microsoft ετοιμάζει τους υποψήφιους πιλότους αποκαλύπτοντας τις καλύτερες προδιαγραφές για PC, οι οποίες θα μπορούσαν να “απογειώσουν” το παιχνίδι.

Με τη χρήση cloud data streaming, το μέγεθος της εγκατάστασης έχει περιοριστεί στα 30GB, παρόλο που η Microsoft εκτιμά πως τα 64GB RAM θα είναι απαραίτητα για μια πιο ομαλή εμπειρία σε συνδυασμό με 12GB VRAM, RTX 4080, 1400K και σύνδεση στα 100mbps. Όσοι δεν έχετε τόσο μεγάλες απαιτήσεις, μπορείτε να αρκεστείτε σε10mbps και 16GB RAM αλλά σε κάθε περίπτωση θα χρειαστείτε Direct X Version DX12 και αποθηκευτικό χώρο στα 50GB.


Η ομάδα ανάπτυξης έχει προσθέσει glider airports, oil rigs και πλέον θα μπορείτε να προσγειωθείτε σε περισσότερα μέρη. Η κυκλοφορία του Flight Simulator 2024 έχει προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου και θα είναι διαθέσιμο για PC, Xbox Series X και Xbox Series S.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*