Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τον Μάιο θα κυκλοφορήσει το 2D survival Lost Ruins (trailer)

Ο publisher Dangen Entertainment και η developer Altari Games, ανακοίνωσαν της ημερομηνίες του νέου τους τίτλου, Lost Ruins. Ο τίτλος αρχικά θα κυκλοφορήσει στις 13 Μαΐου σε PC μέσω, Steam, GOG, Humble Store και Itch.io, και στο τέλος του 2021 σε Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch, χωρίς όμως να υπάρχει ακριβής ημερομηνία.

Το Lost Ruin, είναι ένα 2D anime-inspired survival action, όπου σύμφωνα με τον Park Jin-Hong, lead developer στην Altari Games, παρόλο που μοιάζει με ένα απλό platformer, υπάρχουν πολλά στοιχεία με τα οποία μπορούν οι παίκτες να αλληλεπιδράσουν, και να επηρεάσουν το παιχνίδι. Για να εξηγήσει την συγκεκριμένη του δήλωση, έδωσε για παράδειγμα το πρώτο boss του τίτλου, όπου μπορείς είτε να το σκοτώσεις πετώντας μια βόμβα δηλητηρίου μέσα στο νερό, είτε φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, που σας προστατεύει από τον ηλεκτρισμό, και στην συνέχεια να προκαλέσει ηλεκτροπληξία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*