Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στις 28 μέρες μειώνεται ο εκπτωτικός κύκλος των video games στο Steam

*
H Valve ανακοίνωσε ότι από τις 28 Μαρτίου 2022, ο εκπτωτικός κύκλος για προϊόντα που πωλούνται μέσω του Steam, μειώνεται στις 28 ημέρες. Αυτό σημαίνουν ότι θα πρέπει να περάσουν το λιγότερο 28 ημέρες από την ολοκλήρωση μιας εκπτωτικής ενέργειας και την έναρξη μιας νέας. Εξαίρεση στον κανόνα θα αποτελέσουν οι προωθητικές ενέργειες Lunar New Year Sale, Summer Sale, Autumn Sale και Winter Sale.

Επίσης, οι τιμές δεν είναι δυνατό να τροποποιούνται κατά τη διάρκεια που τρέχει μια προωθητική ενέργεια και κανένα προϊόν θα μπορεί να βρίσκεται σε έκπτωση μετά την αύξηση της τιμής του, σε οποιοδήποτε νόμισμα.


Τέλος, η εταιρεία παρέχει πρόσβαση στους developers στην έκδοση beta ενός εργαλείου μαζικών προσφορών, προκειμένου να τους βοηθήσει στη συμμετοχή τους σε εκπτωτικές ενέργειες, καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*