Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Nintendo βάζει στο στόχαστρο YouTubers που χρησιμοποιούν emulators στο περιεχόμενό τους

*
Η Nintendo είναι ιδιαίτερα προσεκτική με την πνευματική της ιδιοκτησία και φαίνεται πως έχει βάλει στο στόχαστρο και όσους YouTubers χρησιμοποιούν emulators για το περιεχόμενό τους. Το δημοφιλές κανάλι Retro Game Corps ισχυρίζεται πως έχει μπει στο στόχαστρο της ιαπωνικής εταιρείας, μιας και πρόσφατα είδε δύο copyright strikes για videos του, στα οποία και παρουσίαζε παιχνίδια του Wii U που «έτρεχαν» σε ένα φορητό σύστημα μέσω προγράμματος εξομοίωσης.



Ο δημιουργός του video δήλωσε πως σκέφτεται να απαντήσει στα copyright strikes, αλλά είναι διστακτικός καθώς έχει απέναντί του μια εταιρεία-κολοσσό. Για να αποφύγει να τριτώσει το κακό και ίσως να κλείσει ο λογαριασμός του, ξεκίνησε αγώνα να θαμπώσει την εικόνα σε όλα τα παλιά του videos που δείχνουν υλικό της Nintendo και δεν θα χρησιμοποιήσει ξανά τίτλους της σε μελλοντικά videos.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*