Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταδιακή η αύξηση της τιμής του DayZ μέχρι το 2016

Όπως ανακοίνωσε η Bohemia Interactive, η τιμή του DayZ αναμένεται να αυξηθεί σταδιακά μέχρι το 2016 όπου και θα διατεθεί η πλήρης έκδοση του τίτλου. Υπενθυμίζεται ότι το game είναι διαθέσιμο μέσω του προγράμματος Steam Early Access έναντι 27.99€, ενώ η τρέχουσα τιμή θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου. Η beta έκδοση του τίτλου θα διατεθεί στα τέλη του 2015 με τιμή στα 34.99€.



Ακόμη, η ομάδα επιβεβαίωσε τις πρώτες βελτιώσεις που αναμένονται κατά το πρώτο εξάμηνο του 2015, όπως είναι η προσθήκη των οχημάτων και μία νέα zombie AI. Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε την σχετική λίστα στη συνέχεια του άρθρου.

Πρώτο τρίμηνο του 2015
Basic vehicles
Advanced loot distribution
New renderer
New Zombie AI
Basic stealth system (zombies and animals)
Diseases

Δεύτερο τρίμηνο του 2015
Advanced vehicles (repair and modifications)
Advanced animals (life cycle, group behavior)
Player statistics
New UI
Player stamina
Dynamic events

Τρίτο τρίμηνο του 2015
Traps
Barricading
Character life span + soft skills
Animal predators + birds
Aerial transport
Console prototype

Τέταρτο τρίμηνο του 2015
Animal companions
Steam community integration
Construction (base building)


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
10 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GiannisP
    • Όχι δεν είναι λάθος, αυτή είναι η τιμή. Το είχαν πει εξάλλου από την αρχή, ότι η Alpha θα δοθεί στα 24 ευρώ και όσο αναπτύσσεται το παιχνίδι και από την Alpha περνάει στην Beta και την Release έκδοση, θα ανεβαίνει αντίστοιχα και η τιμή. Όσοι το έχουν αγοράσει από την Alpha εννοείται θα έχουν πρόσβαση κανονικά στο τελικό παιχνίδι. Γι αυτόν τον λόγο οι περισσότεροι το πήραμε στα 24 ευρώ, επειδή ξέραμε ότι θα ανέβει η τιμή στο μέλλον.

      Το ρίσκο ήταν, ότι αγοράζεις εν γνώση σου κάτι πολύ χειρότερο του αρχικού Mod, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα ολοκληρωθεί και θα κυκλοφορήσει. Τα παράπονα που έγιναν από πολλούς παίκτες ήταν ακριβώς για τον χρόνο ανάπτυξης. Η Bohemia είναι γενικότερα ένα αναξιόπιστο studio, που απλώς της έτυχε "η κότα με το χρυσό αυγό" που λέγεται DayZ και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί σωστά. Το παιχνίδι καθυστερεί υπερβολικά και τον Dean Hall τον ενδιαφέρει περισσότερο να ανέβει το Everest για 20η φορά, παρά να τελειώνει με το DayZ.

    • kosmation
    • συγνωμη για την χαζη μου ερωτηση αλλα μιας και το ειδα εδω στα σχολια εχω μια απορια . τωρα το παιχνιδι ειναι σε κατι σαν alpha και αργοτερα θα παει beta μετα απο ενα διαστημα θα κυκλοφορησει κανονικα . εγω αν το αγορασω τωρα που ειναι σε alpha οταν θα παει beta η οταν θα βγει θα πρεπει να το ξαναγορασω;

    • GiannisP
    • Αν αγοράσεις την alpha θα έχεις κανονικά το παιχνίδι σε όλα τα επόμενα στάδια (beta, κυκλοφορία). Απλώς τώρα πληρώνεις κάτι που δεν αξίζει ακόμα και θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2016 όπως όλα δείχνουν. Παλαιότερα το είχε και λίγο πιο φτηνά σε διάφορα sales.

      Άλλο ένα ρίσκο με το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι, ότι το 2016 που θα ολοκληρωθεί πιθανώς κανείς να μην ενδιαφέρεται για DayZ. Ίσως να έχει περάσει η "μόδα" του. Οπότε, ή παίζεις τώρα μια κακή έκδοση, ή περιμένεις για κάτι καλύτερο σε1-2 χρόνια απο τώρα, αλλά πιθανώς κάπως απαξιωμένο.

    • Dimokritos
    • Ρε φιλε πλακα μου κανεις; 24 ευρω κανει αυτη την στιγμη στο steam και λετε, οτι η τρεχουσα ειναι 30 ευρω.

    • Dimokritos
    • Με λιγα λογια η τιμη δεν ανεβηκε ποτε ουσιαστικα, γιατι εγω το πηρα 24 ευρω λιγο πριν ξεκινησουν τα steam sales. και τωρα εχει εκπτωσεις. Και παλι ομως δεν κανει ακριβως 30 ευρω αλλα 28.

    • Whitey
    • Η τιμή του είναι 27.99. Το ότι διαδέχεται η μία προσφορά την άλλη δεν σημαίνει πως η κανονική του τιμή είναι 24 ευρώ.

    • V.for.Veteran
    • Παιδιά, λίγο ηρεμία παρακαλώ, το άρθρο διορθώθηκε. Η κανονική τιμή του είναι 27.99. Πιστεύω πως δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να δημιουργείται θέμα, ούτε πρόκειται για "τρελή παραπληροφόρηση"... λάθη είμαστε και ανθρώπους κάνουμε... ή το αντίθετο τέλος πάντων :P ... μόνο αγάπη :)

      @GianniP +1

*