Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο επίπεδο θα προστεθεί στο Fall Guys: Ultimate Knockout (trailer)

*
Το Fall Guys: Ultimate Knockout βρίσκεται στην δεύτερη σεζόν του και η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζεται προσθέσει ένα νέο επίπεδο για τους παίκτες. Αν και σεζόν έχει ξεκινήσει εδώ και ένα μήνα, μέχρι στιγμής δεν υπήρξε κάποιο μεγάλο update. H Mediatonic είχε περιοριστή στην προσθήκη cosmetics, με νέα κοστούμια, όπως αυτά του Godzilla και του Sonic.

Αυτό αναμένεται να αλλάξει, σύμφωνα με ένα tweet, από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρίας. Πέρα από το καινούργιο επίπεδο, που ονομάζεται “big fans“, το update θα περιλαμβάνει παραλλαγές στα επίπεδα, που υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι, νέο naming system όπως επίσης και αρκετές ακόμα μικρό αλλαγές και διορθώσεις. Το update θα κυκλοφορήσει αυτήν την βδομάδα.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*