Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μέσα σε 7 λεπτά έκλεισαν οι εγγραφές για το μυστηριώδες playtest του Nintendo Switch Online

*
Πριν λίγες ώρες, η Nintendo ανακοίνωσε ότι άνοιξαν οι εγγραφές για ένα playtest που αφορά μια  μυστηριώδη "νέα λειτουργία" του Nintendo Switch Online. Υποτίθεται ότι οι εγγραφές θα γίνονταν δεκτές από τις 10 έως τις 15 Οκτωβρίου. Αυτό ήταν το σχέδιο τουλάχιστον. Λιγότερο από επτά λεπτά αφότου αυτές οι εγγραφές ξεκίνησαν, η Nintendo δήλωσε ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα slots.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις 11 το πρωί στην επίσημη ιστοσελίδα της Nintendo. "Η εγγραφή για αυτή τη δοκιμή είναι πλέον πλήρης", έγραψε η Nintendo of America στο Twitter στις 11:07 π.μ... "Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή σας!" Ο ιστότοπος σημειώνει τώρα ότι "έχουμε φτάσει στο όριο των αποδεκτών αιτούντων, οπότε δεν δεχόμαστε πλέον αιτήσεις".


Υπάρχει ένα επτάλεπτο κενό μεταξύ της έναρξης των εγγραφών και του tweet της NOA, αλλά όλες οι ενδείξεις δείχνουν ότι το playtest "γέμισε με κόσμο" πολύ, πολύ πιο γρήγορα από αυτό. Οι παίκτες ανέφεραν ότι απορρίφθηκαν δευτερόλεπτα μετά την έναρξη των εγγραφών. Η Nintendo είχε δηλώσει προηγουμένως ότι σχεδίαζε να δεχτεί "έως και 10.000" συμμετέχοντες και ότι μόνο τα μέλη του Nintendo Switch Online + Expansion Pack ήταν επιλέξιμα.

Ακόμα δεν έχουμε ιδέα για ποιο λόγο γίνεται αυτή η δοκιμή, πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για μια λειτουργία του Switch Online. Σύμφωνα με τους αποδεκτούς δοκιμαστές, η Nintendo λέει ότι τα αρχεία του playtest θα απαιτούν 2,2 GB ελεύθερου χώρου και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ενσύρματη σύνδεση σε TV mode για το playtest. Δεδομένου ότι η σύνδεση καλωδίου ethernet σε ένα Switch γίνεται μόνο με ξεχωριστό προσαρμογέα USB, μπορεί να είναι λίγο δύσκολο για πολλούς παίχτες.

Η δημοτικότητα αυτού του playtest έχει πιθανότατα να έχει να κάνει με τον ενθουσιασμό που επικρατεί για το Switch 2. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτό το τεστ έχει σχέση με την επόμενη κονσόλα της Nintendo, αλλά δεδομένου ότι η Nintendo επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να ανακοινώσει τον "διάδοχο του Nintendo Switch" μέχρι το τέλος Μαρτίου 2025, η χρονική στιγμή αυτού του playtest δημιούργησε κάτι παραπάνω από λίγο hype. Ωστόσο, δεν υπάρχει πιο σίγουρος τρόπος να απογοητευτεί κόσμος από το να περιμένει από τη Nintendo να κάνει αυτό που ελπίζουν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*