Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Square Enix βγάζει από την πρίζα το Battle of Blades

*
Τον Δεκέμβριο του 2017, η Square Enix λανσάρισε στην Ιαπωνία ένα 4v4 battle arena game, με την ονομασία Battle of Blades, του οποίου η πορεία αποδείχθηκε αρκετά κατώτερη των προσδοκιών της εταιρείας. Μετά από εσωτερικές συζητήσεις, η Square Enix αποφάσισε πως της είναι δύσκολο να συνεχίσει να προσφέρει ικανοποιητικές υπηρεσίες στους παίκτες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να τις τερματίσει γενικώς ζητώντας συγγνώμη από το ενεργό κοινό του τίτλου. Τα micro-transactions που ήταν διαθέσιμα έχουν ήδη καταργηθεί και όσοι έχουν στην κατοχή τους gems θα έχουν την δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν μέχρι και το επίσημο τέλος της υπηρεσίας στις 3 Σεπτεμβρίου 2018. Το Battle of Blades είναι διαθέσιμο στην Ιαπωνία για συσκευές με λογισμικό iOS ή Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*