Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Plug In Media απέκτησε τον κατάλογο παιχνιδιών της Black Shell Media

*
Η γαλλική εταιρία Plug In Media απέκτησε τα δικαιώματα έκδοσης τίτλων της Black Shell Media. Η συμφωνία περιλαμβάνει παχνίδια third-party, όπως Dungeon Souls, Zombie Party, και Raining Blobs. Επίσης περιέχει και τα IP που ανήκουν στην Black Shell Media, SanctuaryRPG: Black Edition and Overture το οποία κυκλοφόρησαν το 2015.

Μετά την συμφωνία η Black Shell Media δεν θα δέχεται προτάσεις για την έκδοση νέων παιχνιδιών αλλά θα ενθαρρύνουν τους developers, να ζητούν βοήθεια από την Plug In Media. Οι δύο εταιρείες είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, για την κυκλοφορία του SanctuaryRPG: Black Edition, κάτι που βοήθησε την απόφαση της Black Shell Media. Ο CEO την Plug In Media, Francis Ingrand, δήλωσε πως οι δύο εταιρείες πιστεύουν στις ίδιες αξίες, και θεωρεί πως η απόκτηση του καταλάγου της Black Shell Media είναι ο ιδανικότερος τρόπος για να διατηρηθεί η συνεργασία μεταξύ τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*