Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Microsoft επιβεβαιώνει τη διοργάνωση ενός καλοκαιρινού event με περισσότερα νέα από τη Bethesda

*
Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης "Bethesda Joins Xbox – Roundtable", ο υπεύθυνος του μάρκετινγκ της Microsoft Aaron Greenberg και ο Erin Losi της Bethesda επιβεβαίωσαν πως θα υπάρξει ένα καλοκαιρινό event που θα εστιάζει στη συνεργασία των δύο εταιρειών. Δε δόθηκαν περεταίρω πληροφορίες αλλά ο κύριος Greenberg συμπλήρωσε πως σχεδίαζαν μία παραδοσιακή παρουσίαση στα πλαίσια της συμμετοχής τους στην έκθεση E3. Αξίζει να σημειωθεί ότι η E3 θα πραγματοποιηθεί φέτος με ψηφιακό τρόπο λόγω πανδημίας και δεν έχει γίνει σαφές εάν το συγκεκριμένο Xbox event θα είναι μέρος της διοργάνωσης ή ξεχωριστή ανεξάρτητη παρουσίαση.

Σε περίπτωση που δεν παρακολουθήσατε το χθεσινό Roundtable των δύο εταιριών, ανακοινώθηκε πως 20 παιχνίδια της Bethseda γίνονται από σήμερα διαθέσιμα στο Xbox Game Pass και συζητήθηκαν οι βασικοί λόγοι της εξαγοράς της από τη Microsoft.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*