Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διπλασιάστηκε η χρήση χειριστηρίων στο Steam την τελευταία διετία

*
Φαίνεται πως οι PC gamers αρχίζουν να προτιμούν κι αυτοί τη λύση ενός χειριστηρίου, όπως τουλάχιστον δείχνουν τα στατιστικά του Steam. Η τοποθέτηση της Valve ήρθε σε ένα post για την υποστήριξη του DualSense στην πλατφόρμα και σημειώνει πως «τα τελευταία δύο χρόνια βλέπουμε σχεδόν διπλασιασμό των gamers που προτιμούν ένα χειριστήριο από το mouse και το keyboard». Όπως φαίνεται, κάποια παιχνίδια παίζονται στο 60% τους με χειριστήριο, ενώ άλλα όπως τα skateboarding games βλέπουν αυτό το στατιστικό να εκτοξεύεται πάνω από το 90%! Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το ποσοστό των PlayStation controllers που έχει φτάσει πλέον στο 21.6% των χρηστών που παίζουν με controller, από το 10.9% που ήταν πριν από δύο χρόνια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*