Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκαλύφθηκε το Gravity Ghost για το PS4

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του σε PC, το Gravity Ghost ανακοινώθηκε πως θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4, ενώ επιπλέον θα διατεθούν για κάποιο χρονικό διάστημα και μερικά exclusive στοιχεία για την έκδοση αυτή. Μεταξύ αυτών θα είναι ένα νέο constellation με καινούρια levels, τρία επιπλέον τραγούδια στο soundtrack του παιχνιδιού και ένας νέος χαρακτήρας. Θυμίζουμε πως το παιχνίδι της Ivy Games ακολουθεί την ιστορία της Iona, μιας κοπέλας-φαντάσματος που ταξιδεύει στο διάστημα με τη βοήθεια μιας αλεπούς, ενώ αντιμετωπίζει κάποια φανταστικά πλάσματα, τους Guardians.



Ο τίτλος δεν έχει ακόμη κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές μέλλον. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το Announcement trailer, στον παρακάτω player:



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • gamer
    • Και με επιασε η καρδια μου για λιγο... Νομιζα οτι ελεγε "Αποκαλυφθηκε το Gravity Rush για το PS4"... Σαστισα για λιγο...

    • GamingFun
    • Ενδιαφέρον φαίνεται. @gamer από το στόμα σου και θεού το αυτί. Θέλω λλα πω μακάρι να γίνει κανένα θαύμα και το Gravity Rush να κυκλοφορήσει για PS4.

*