Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ακόμα μία σύλληψη μετά τις online επιθέσεις σε PSN και XBL

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sky News, οι αστυνομικές αρχές της Βρετανίας συνέλαβαν έναν έφηβο ως ύποπτο για «μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε υλικό ηλεκτρονικών υπολογιστών», ενώ τον κατηγορούν και για απειλή κατά της ζωής τρίτων. Ο κατηγορούμενος τέθηκε υπό κράτηση και σύμφωνα με την Περιφερειακή Μονάδα Οργανωμένου Εγκλήματος (SEROCU), η έρευνα βρίσκεται ακόμα στα αρχικά στάδια και «υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά να γίνει», με τον επικεφαλής της Ένωσης Ανωτάτων Αξιωματικών Αστυνομίας (Peter Goodman) να τονίζει πως πρόκειται για μία σημαντική σύλληψη.



Ο Goodman σημείωσε επίσης πως «η σύληψη αυτή αποτελεί μήνυμα για όσους διαπράττουν εγκλήματα με την ψευδή αντίληψη ότι προστατεύονται στα σπίτια τους ή κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του διαδικτύου». Ωστόσο, παραμένει ασαφές κατά πόσον η σύλληψη συνδέεται άμεσα με τις πρόσφατες επιθέσεις DDoS στο Xbox Live και PSN, ενώ, υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του μήνα συνελήφθησαν οι πρώτοι φερόμενοι ως μέλη της Lizard Squad.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*