Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

XDefiant: Η Ubisoft αποκλείει τα pay to win microtransactions

*
Η Ubisoft παρουσίασε τα πλάνα της σχετικά με το πως σκοπεύει να έχει κέρδη από το free to play first person shooter XDefiant. Όπως είναι απόλυτα λογικό θα υπάρχει μια πληθώρα προαιρετικών επιλογών για αγορές, όμως η γαλλική εταιρεία βεβαιώνει πως δεν υπάρχουν μηχανισμοί "pay-to-win". Τονίζει ότι όλο το περιεχόμενο που επηρεαζει το gameplay μπορεί να αγοραστεί ή να αποκτήθεί δίχως κόστος απλά παίζοντας, οπότε οι χρήστες θα έχουν όλες τις επιλογές διαθέσιμες.

Το XDefiant θα ανταμείβει τους χρήστες για τον χρόνο που "επενδύουν" στο παιχνίδι και τις προσπάθειές τους. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και αν κάποιος έχει συνεχόμενες ήττες θα ανταμείβεται με πόντους εμπειρίας και περιεχόμενο. Μέσω της προόδου στο παιχνίδι θα ξεκλειδώνουν τα εξής:


- Battle Pass Rewards
- In-Game Challenges
- Ubisoft Connect Challenges
- Weapon Mastery
- Participation Rewards

Ακόμα, το customization θα βρίσκεται στο επίκεντρο του XDefiant και οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν ή να ξεκλειδώνουν τα εξής:

- Character Skins
- Weapon Skins
- MVP Player Animations
- Player Cards
- Emoji Packs

Ξεκινώντας το XDefiant οι παίκτες θα ερωτηθούν αν επιθυμούν να αγοράσουν το premium battle, θα υπάρχει όμως και ένα "δωρεάν" μονοπάτι. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*