Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο δωρεάν παιχνίδι από το GOG στο πλαίσιο του Summer Sale

*
Το GOG προσφέρει ένα ακόμα δωρεάν παιχνίδι στο πλαίσιο του Summer Sale που τρέχει αυτές τις ημέρες. Πρόκειται για το action adventure The First Templar – Special Edition, που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή σας μέχρι το Σάββατο 6 Ιουλίου, ώρα 16:00. Για να το κάνετε δικό σας, αρκεί αποδεχτείτε την αποστολή διαφημιστικών emails εκ μέρους του GOG.

Το The First Templar ακολουθεί την ιστορία δύο χαρακτήρων, Γάλλου Ναΐτη ιππότη και της συντρόφου του, μιας ευγενούς κυρίας που έχει ανακηρυχθεί αιρετική. Παίρνοντας τον έλεγχο αυτών των δύο αταίριαστων συμμάχων, ο παίκτης πρέπει να αποκαλύψει τα μυστήρια πίσω από το Τάγμα των Ναϊτών, να διαδραματίσει έναν ρόλο σε μια μεγάλη συνωμοσία και να ανακαλύψει το μυστικό του Ιερού Δισκοπότηρου. Οι ήρωες αντιμετωπίζουν ισχυρούς αντιπάλους σε κάθε τους βήμα, όπως ο Sacracen, ο βασιλιάς Φίλιππος Δ΄ της Γαλλίας και η Ιερά Εξέταση.


Το First Templar διαθέτει single player και co-op modes. Solo, ο παίκτης μπορεί να κάνει εναλλαγή μεταξύ των δύο χαρακτήρων, αφήνοντας τον έλεγχο του δεύτερου ήρωα στο AI του παιχνιδιού. Ανά πάσα στιγμή ένας δεύτερος παίκτης μπορεί να συμμετάσχει και να πάρει τον έλεγχο του ήρωα που ελέγχεται από το AI. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*