Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μπράβο ΚΟΝΑΜΙ - Σβήνει τα ελληνικά από τον "χάρτη" του eFootball 2024

*
Μπορεί η είδηση να πέρασε στα "ψιλά" λόγω την ημερών και λόγω του γεγονότος ότι δεν αφορά άμεσα μεγάλες αγορές, είναι όμως βέβαιο πως θα εκνευρίσει πολλούς Έλληνες gamers. Εκεί που όλο και περισσότερες παραγωγές περιλαμβάνουν την ελληνική γλώσσα σε user interface και υπότιτλους, η KONAMI είπε να κάνει το "θαύμα" της με το eFootball 2024. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού, με το Update v4.0.0 που θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο, αφαιρείται το σπικάζ στα ελληνικά καθώς και από τα μενού. Η εταιρία σημειώνει πως οι παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν τις σχετικές ρυθμίσεις όταν ξεκινήσουν το παιχνίδι μετά την εγκατάσταση του update v4.0.0.

Επιπλέον, όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα, γίνεται λόγος για τις εκδόσεις των Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, PC, iOS και Android. Λέτε να ισχύσει κάτι άλλο για τους κατόχους PlayStation; Για να δούμε.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
5 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*