Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η FTC καλεί την Epic Games να πληρώσει δεκάδες εκατομμύρια ως αποζημίωση σε παίκτες του Fortnite

*
Η γνωστή πλέον FTC (Federal Trade Commission), υποχρεώνει την Epic Games να πληρώσει ως αποζημίωση $245 εκ. σε παίκτες του Fortnite, λόγω ανεπιθύμητων αγορών. Με το παραπάνω ποσό θα διευθετηθούν οι κατηγορίες ότι η εταιρεία χρησιμοποίησε σκοτεινές μεθόδους, με σκοπό να παραπλανήσει τους παίκτες στην πραγματοποίηση ανεπιθύμητων αγορων και επέτρεψε σε παιδιά να προβούν σε μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις, δίχως την εμπλοκή των γονιών τους.

Αυτό περιλάμβανε την επιβάρυνση των παικτών με ανεπιθύμητες χρεώσεις, απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου, τη στιγμή που προσπαθούσαν να επαναφέρουν το παιχνίδι από κατάσταση αναστολής λειτουργίας, τη στιγμή που αυτό φόρτωνε ή πατώντας ένα διπλανό πλήκτρο, προσπαθώντας να εξετάσουν ένα αντικείμενο.


"Η αντιδιαισθητική, ασυνεπής και συγκεχυμένη διάταξη των πλήκτρων του Fortnite, οδήγησε τους παίκτες σε ανεπιθύμητες χρεώσεις με βάση το πάτημα ενός μόνο πλήκτρου", αναφέρει σε δήλωση της FTC.

"Η εταιρεία διευκόλυνε επίσης τα παιδιά να κάνουν αγορές ενώ παίζουν Fortnite χωρίς να απαιτείται η γονική συναίνεση. Σύμφωνα με την καταγγελία της FTC, η Epic κλείδωσε επίσης τους λογαριασμούς των πελατών που αμφισβήτησαν τις μη εξουσιοδοτημένες χρεώσεις από τις εταιρείες πιστωτικών καρτών τους".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*