Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Game Pass Standard – Υπομονή ως ένα έτος ή περισσότερο για την προσθήκη νέων κυκλοφοριών

*
Η Microsoft ενημερώνει ότι οι συνδρομητές του Game Pass Standard θα πρέπει να κάνουν αρκετή υπομονή μέχρι την προσθήκη νέων κυκλοφοριών. Ενώ όσοι έχουν επιλέξει το Game Pass Ultimate θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν νέα παιχνίδια από την πρώτη κιόλας ημέρα που γίνονται διαθέσιμα, όπως το Call of Duty: Black Ops 6, οι υπόλοιποι θα περιμένουν έως και ένα χρόνο, ίσως και περισσότερο σε ορισμένες περιπτώσεις.

“Μερικά παιχνίδια που έρχονται στο Game Pass Ultimate (day one games ή άλλα) δεν θα γίνονται άμεσα διαθέσιμα στο Game Pass Standard και ίσως προστίθενται στη βιβλιοθήκη σε μεταγενέστερη ημερομηνία (που μπορεί να είναι έως 12 μήνες ή περισσότερο και θα ποικίλει ανά τίτλο)”, εξηγεί η Microsoft. “Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε όλα τα μέλη του Game Pass για τα παιχνίδια που προστίθενται και είναι διαθέσιμα για κάθε πλάνο”.


To Game Pass Standard πρόκειται να γίνει διαθέσιμο μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*