Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Xbox Series S μπροστά από το Xbox Series X σε σημαντικές αγορές

*
Σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Ampere, το Xbox Series S που πουλάει καλύτερα από το Xbox Series X σε ορισμένες από τις πιο σημαντικές αγορές. Ως αποτέλεσμα, τα παιχνίδια που πωλούνται για κονσόλες Xbox είναι κατά βάση ψηφιακά, ακόμα και όταν αυτά συγκρίνονται με το τι συμβαίνει στο PlayStation 5. Με βάση στοιχεία της GSD, το 90% των πωλήσεων του Call of Duty: Vanguard για on Xbox αφορά ψηφιακές εκδόσεις.

Σύμφωνα με τη νεότερη αναφορά της Ampere, έως τον Σεπτέμβριο του 2021 είχαν πουληθεί 6,7 εκ. Xbox Series και 12,8 εκ. PlayStation 5. Εκ μερους της εταιρείας, ο Piers Harding-Rolls σημείωσε ότι η αύξηση της διαθεσιμότητα του PlayStation 5 το έφερε για πρώτη φορά μπροστά από το Nintendo Switch στις Η.Π.Α. τον περασμένο Σεπτέμβριο.


Τέλος, η ανάλυση της Ampera αναφέρει μεγάλη πτώση στις πωλήσεις του PlayStation 4, οπότε, λογικά, δεν θα έχει την μακροημέρευση του PlayStation 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*