Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

PS5 Pro: Πρώτο video δείχνει πως θα είναι η κονσόλα

*
Το PS5 Pro μάς απασχολεί εδώ και αρκετούς μήνες και φαίνεται πως πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην παρουσίασή του από τη Sony. Μετά τα σχέδια που διέρρευσαν από γνωστό insider/leaker πριν από μερικές ημέρες, ήρθε η ώρα και για ένα πρώτο video.

Ο χρήστης NIB ανέβασε στο λογαριασμό του στο Χ (Twitter) ένα video με όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής και βάσει αυτών κατασκεύασε την κονσόλα έτσι όπως αναμένεται να είναι. Εξωτερικά δεν βλέπουμε κάποια δραματική αλλαγή από το PS5 Slim και βλέπουμε ένα μοντέλο χωρίς το Blu-ray drive (που εικάζεται πως και στο νέο μοντέλο θα είναι αποσπώμενο).


Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό του, οι επιδόσεις του PS5 Pro, θα είναι αντίστοιχες μιας 7700 XT και θα υποστηρίζει το PlayStation Super Spectral Resolution upscaler. Επίσημα αποκαλυπτήρια αναμένουμε τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με όλες τις μέχρι στιγμής πληροφορίες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*