Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αποκάλυψη: Διέρρευσε το σχέδιο του PS5 Pro! (εικόνα)

*
Μετράμε μάλλον αντίστροφα για την ανακοίνωση του PS5 Pro και ένας γνωστός leaker έβγαλε στη δημοσιότητα ένα σχέδιο για το πως θα είναι η νέα κονσόλα. Ο billbil-kun, που έχει αρκετά καλό ιστορικό σε επίπεδο αποκαλύψεων, ανέβασε ένα άρθρο για το PS5 Pro που αναμένεται -όπως λέει- να αποκαλυφθεί σύντομα και συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του Σεπτεμβρίου.

Αναφέρει πως έχει στα χέρια του τα σχέδια για το κουτί της συσκευασίας, αλλά δεν μπορεί να το μοιραστεί με το κοινό και αντ’ αυτού έβγαλε στη δημοσιότητα ένα σχέδιο που έχει κάνει ο ίδιος βάσει των πληροφοριών και των εικόνων που έχει στα χέρια του. Σύμφωνα με αυτό, το σχέδιο της κονσόλας θα είναι σχεδόν ίδιο με αυτό του PS5 Slim και θα έρθει σε λευκό χρώμα.


Η βασική του διαφορά εξωτερικά θα είναι οι τρεις  μαύρες γραμμές στο μέσο του σασί που θα το κάνει να ξεχωρίζει από τις υπάρχουσες εκδόσεις. Το PS5 Pro θα είναι και πιο παχύ από το PS5 Slim, αλλά θα είναι συμβατό με τα faceplates του τωρινού μοντέλου.

Ο insider έχει λάβει εικόνα μοντέλου χωρίς drive, αλλά ουδείς γνωρίζει αν η Sony θα προχωρήσει από τώρα σε ένα τολμηρό βήμα digital-only κονσόλας. Η λογική λέει ότι και σε αυτό το mid-gen σύστημα θα υπάρχει η επιλογή αγοράς εξτρά drive που θα τοποθετείται μετέπειτα από τον χρήστη. Το πακέτο αγοράς του PS5 Pro θα περιλαμβάνει και ένα κλασικό λευκό DualSense.



Υπενθυμίζεται πως developer αναφέρθιηκε ανοιχτά στο PS5 Pro στη διάρκεια της Gamescom 2024, ενώ κάποιες πρώτες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του PS5 Pro υπάρχουν εδώ και καιρό
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*