Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πληροφορίες για το παιχνίδι που ετοιμάζει με τη Microsoft αποκάλυψε ο Hideo Kojima

*
Ο Hideo Kojima έκανε δηλώσεις σχετικά με τη συνεργασία του με τη Microsoft και εξήγησε ότι δεν πρόκειται για ένα παραδοσιακό παιχνίδι. Θα είναι κάτι εντελώς νέο και θα βασίζεται στην τεχνολογία cloud.

Μιλώντας στο IGN, o Ιάπωνας δημιουργός είπε ότι εκτός από το DS2, δημιουργούμε και έναν ακόμα, ασυνήθιστο τίτλο. Πρόσθεσε ότι προτάθηκε σε αρκετές εταιρείες, αλλά μόνο η Microsoft κατάλαβε το concept, ενώ οι άλλοι θεώρησαν πως είναι τρελός.


«Τείνω να βαριέμαι εύκολα. Ένα μέρος του γιατί μπορώ να φτιάχνω παιχνίδια εδώ και 30 χρόνια είναι επειδή η νέα τεχνολογία αντικαθιστά την παλιά τόσο γρήγορα. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται σήμερα ενδέχεται να μην είναι εφαρμόσιμη αύριο και με ενδιαφέρει να βρω τρόπους για να ενσωματώσω τη νέα. Η λανθασμένη επιλογή μπορεί φυσικά να οδηγήσει σε αποτυχία. Μοιάζει κάτι σαν διαστημικό πρόγραμμα κατά κάποιον τρόπο".

"Το project στο οποίο εργαζόμαστε με τη Microsoft είναι κάτι που έχω στο μυαλό μου εδώ και πέντε ή έξι χρόνια ήδη. Το project απαιτούσε υποδομές που δεν χρειάστηκαν ποτέ στο παρελθόν, γι' αυτό το συζήτησα με πολλές διαφορετικές μεγάλες εταιρείες και έκανα παρουσιάσεις, αλλά πραγματικά φαινόταν να πιστεύουν ότι ήμουν τρελός. Ήταν τελικά η Microsoft που έδειξε ότι καταλάβαινε και τώρα εργαζόμαστε μαζί για το project, συμπεριλαμβανομένου κομματιού της τεχνολογίας".

Πρόσφατα, ο Kojima δήλωσε πως ελπίζει να αποκαλύψει το νέου του παιχνιδι εντός του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*