Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέες φήμες θέλουν την Apple να έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός foldable iPhone σε στυλ Galaxy Flip

*
Εδώ και χρόνια κυκλοφορεί η φήμη ότι η Apple's ετοιμάζει ένα αναδιπλούμενο iPhone και δεν αποκλείεται το concept να υλοποιηθεί εντός του 2026, όπως αναφέρουν πηγές από την Ασία. Υποστηρίζεται ότι το στυλ του θα μοιάζει με αυτό του Samsung Galaxy Z Flip6 και λέγεται ότι η Apple ξεκίνησε τη διαδικασία έρευνας και ανάπτυξής του τη φετινή χρονιά.

Αναφέρεται ότι την αναδιπλούμενη οθόνη θα κατασκευάσει η Samsung Display, που έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την Apple. Όταν ξεδιπλώνει, η συσκευή θα έχει διαστάσεις παρόμοιες με αυτές των iPhones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.


Στο παρελθόν υπήρχαν φήμες ότι η πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της Apple θα ήταν ένα iPad, όμως φαίνεται πως η εταιρεία έχει αλλάξει στρατηγική, λόγω του ανταγωνισμού στην κινεζική αγορά smartphones. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*