Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Διέρρευσαν πληροφορίες για το Lenovo Legion Go S

*
Ο τομέας των φορητών συσκευών για gaming επεκτείνεται διαρκώς και η Lenovo φαίνεται έτοιμη να ανακοινώσει τρεις νέες στο πλαίσιο της CES 2025. Πρόσφατα, η εταιρεία έκανε τις πρώτες αναφορές στο γεγονός ότι έχει επιλέξει hardware της AMD και τώρα ένα κατάστημα διέρρευσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με βάση τη διαρροή, μία από τις συσκευές θα είναι το Legion Go S, με επεξεργαστή AMD Z2 Go βασισμένο σε αρχιτεκτονική Zen3 και κάρτα γραφικών RDNA2.

Υποστηρίζεται ακόμα ότι το Legion Go S θα γίνει διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις. Μία με glacier white με Windows και μία γκρι με SteamOS. Επίσης θα είναι εφοδιασμένο με το AMD Z2 Go chip, που καταναλώνει λιγότερο από το βασισμένο σε αρχιτεκτονική Zen4, Z1 Extreme και LPDDR5X RAM έως 32GB.


Legion Go S specs

Όσον αφορά τη οθόνη, θα έχει μέγεθος 8’’, ανάλυση 1080p και υποστήριξη για 120 Hz. Η μπαταρία του θα προσφέρει ελαφρώς μεγαλύτερη αυτονομία και θα κοστίζει περίπου Є150 λιγότερο από το Legion Go των Є600.

Επίσης, η Lenovo ετοιμάζει το Legion Go 2, με το Z2 Extreme Chip βασισμένο σε Zen5 και γραφικά τεχνολογίας RDNA3. Θα έχει οθόνη OLED 8,8’’ και ανάλυση 2K. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*