Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέα προσφορά για το PS5 στην Ελλάδα, μείωση τιμής για όλα τα πακέτα της κονσόλας

*
Όπως αναμενόταν, ενώ η αγορά ετοιμάζεται να υποδεχτεί το PS5 Pro, η Sony θέλει να κάνει ακόμη πιο θελκτική την αγορά ενός PS5 και έτσι θα «τρέξει» μια νέα προσφορά στην Ελλάδα για την απλή κονσόλα. Συγκεκριμένα, από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 17 Οκτωβρίου (ή μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων), όλα τα πακέτα PS5 θα πωλούνται 50 ευρώ φθηνότερα.

Συγκεκριμένα, στην προσφορά περιλαμβάνονται τόσο τα PS5 Slim Digital, όσο και τα PS5 Slim, αλλά και τα επίσημα πακέτα που έρχονται με έξτρα περιεχόμενο, όπως πχ. αυτό με τα δύο ασύρματα χειριστήρια DualSense.


Υπενθυμίζεται πως ταυτόχρονα με αυτήν την προσφορά, έχουν ανοίξει τόσο οι προ-παραγγελίες για το PS5 Pro, όσο και για τα PS5 Digital 30th Anniversary Bundle, DualSense Wireless Controller 30th Anniversary Limited Edition, DualSense Edge Wireless Controller 30th Anniversary Limited Edition και PlayStation Portal Remote Player 30th Anniversary Limited Edition.

Καλές αγορές! 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*