Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Sony ρίχνει στην αγορά πιστοποιημένα refurbished PS5

*
Τη στιγμή που η αγορά ασχολείται ακόμη με το PS5 Pro και τις ανακοινώσεις του, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος PlayStation Direct, η Sony θα ξεκινήσει να πουλάει refurbished κονσόλες PS5. Η τιμή θα είναι $399 για το μοντέλο με Blu-ray και $349,99 για το Digital.

Εάν επιλέξετε ένα τέτοιο σύστημα, θα λάβετε "ένα προϊόν που λειτουργεί σαν καινούργιο με γνήσια ανταλλακτικά PlayStation (όπου απαιτείται) που έχει καθαριστεί, επιθεωρηθεί και δοκιμαστεί σχολαστικά". Θα λάβετε όλα τα καλώδια και τα έγγραφα που χρειάζεστε για ένα PS5 και θα συνοδεύεται από 12 μήνες εγγύηση του κατασκευαστή. Αν και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το PS5 που θα λάβετε θα είναι σε κορυφαία κατάσταση - ο ιστότοπος λέει "τα πιστοποιημένα refurbished προϊόντα ενδέχεται να έχουν μικρές μη σημαντικές ατέλειες" - θα έχει καθαριστεί και δοκιμαστεί για να είναι βέβαιο ότι λειτουργεί πριν σας αποσταλεί.


Certified Refurbished PlayStation®5 Console

"Όλα τα προϊόντα με την ετικέτα Certified Refurbished θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα αξεσουάρ, καλώδια και εγχειρίδια. Όλα τα προϊόντα PlayStation Certified Refurbished συσκευάζονται στη δική τους επώνυμη συσκευασία Certified Refurbished”.

Certified Refurbished PlayStation®5 Digital Edition Console

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί με τα refurbished DualSense controllers, που θα πωλούνται έναντι $59,99, επίσης με εγγύηση 12 μηνών.

Μια ακόμα, πιο προσιτή λύση μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια του PS5 Pro
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*