Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Apple ανακοίνωσε το νέο και ταχύτερο iPad Mini

*
Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο και ταχύτερο iPad Mini, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που ακούγονταν το τελευταίο διάστημα. Η νέα έκδοση του μικρού φορητού είναι η πρώτη ανανέωση για το μοντέλο μετά το 2021 και η τιμή του ξεκινάει από τα 499 δολάρια. Οι προ-παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει και η κυκλοφορία του αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα.

Στο εσωτερικό του έχει το νέο A17 Pro chip, που σύμφωνα με την εταιρεία φέρει μία CPU 30% ταχύτερη, μία GPU 25% ταχύτερη και μια Neural Engine διπλάσια σε ταχύτητα σε σχέση με αυτή του προηγούμενου μοντέλου. Είναι συμβατό με το Apple Pencil Pro και έρχεται στο βασικό του μοντέλο με 128GB αποθηκευτικού χώρου.


Το Wi-Fi 6E chip του είναι ταχύτερο, κάτι που ισχύει και για το USB-C port. Μοναδική διαφορά στο εξωτερικό τμήμα είναι τα χρώματα, αφού φέτος έχουμε και μοβ και μπλε έκδοση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*