Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sony: Στόχος για φέτος πωλήσεις 14.8 εκ. PS5 και αύξηση χρηστών υπηρεσιών της στο 1 δισ.

*
Στο πλαίσιο ενός εταιρικού meeting, o CEO και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Sony, Kenichiro Yoshida, σημείωσε τα επόμενα σχέδια της ιαπωνικής εταιρείας για τα του PS5 και όχι μόνο. Το υψηλόβαθμο στέλεχος τόνισε πως άμεσος στόχος της είναι να αυξήσει τον αριθμό των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι στις κονσόλες και τις υπηρεσίες της από τα 160 εκατομμύρια στο 1 δισεκατομμύριο. Σε ό,τι αφορά το PS5, η εταιρεία επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά πως γνωρίζει την πολύ δύσκολη κατάσταση της αγοράς και πως έχει βάλει σαν στόχο να πουλήσει άλλα 14.8 εκ. new-gen κονσόλες μέσα στο έτος. Μεγάλο βάρος θα δοθεί και σε συνεργασίες, όπως αυτή με το Studio Haven της Jade Raymond, για αποκλειστικό περιεχόμενο στους πελάτες της εταιρείας, ενώ αναφέρθηκε πως θα γίνουν περαιτέρω επενδύσεις και στο PlayStation Now. Τέλος, σημειώθηκε πως προχωράει και αρκετά γρήγορα το θέμα του νέου PS VR που θα έρθει στο PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • malkataz
    • Στο 1 δισεκατομμύριο;;; Σχεδόν 6,5 φορές πάνω δηλαδή; Υπερβολικό μου φαίνεται για άμεσος στόχος!

*