Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Sony πατεντάρει τεχνολογία γυαλιών για χρήση με VR headsets και με eye-tracking

*
Όσοι φορούν γυαλιά έχουν αντιμετωπίσει κατά καιρούς προβλήματα με VR headsets και η Sony θέλει να δώσει οριστική λύση με μια νέα πατέντα που καταχώρησε τον Δεκέμβριο του 2017. Πρόκειται για μια τεχνολογία που θα ενσωματώνεται σε γυαλιά και θα επιτρέπει σε αυτά να καταγράφουν και την κίνηση του ματιού του κατόχου τους. Κατόπιν, τα γυαλιά με το που θα τοποθετούνται εντός ενός VR headset (πιθανότατα του PlayStation VR) θα συγχρονίζονται, θα ανταλλάζουν δεδομένα και θα προσφέρουν όλες τις δυνατότητες χρήσης, χωρίς να προκαλούνται αισθήματα ζαλάδας στον χρήστη και χωρίς να υπάρχουν αντανακλάσεις. Τα γυαλιά θα έχουν στο σκελετό τους κάποια ηλεκτρικά τμήματα, όπως infrared LEDs που θα βοηθούν περισσότερο και στο κομμάτι του εντοπισμού τους εντός του VR headset. Όπως φαίνεται, η Sony έχει εντοπίσει ένα σημαντικό πρόβλημα που αποτρέπει κάποιους χρήστες από το να απολαύσουν τα προϊόντα της και ψάχνει να βρει οριστική λύση. Και δεν είναι απίθανο να καταλήξει και σε συνεργασία με κάποιον κατασκευαστή για να προτείνει έτοιμη τη λύση σε όποιον τη χρειάζεται.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*