Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Twitch μειώνει τις τιμές των συνδρομών

*
Το Twitch ανακοίνωσε πως θα μειώσει τις τιμές των συνδρομών του. Η νέα πολιτική που θα ακολουθήσει αφορά σε χώρες εκτός των Η.Π.Α., ξεκινώντας από την Τουρκία και το Μεξικό στις 20 Μαΐου. Οι χαμηλότερες τιμές σημαίνουν λιγότερα έσοδα για τους streamers, όμως το Twitch πιστεύει πως θα αποτελέσουν έναυσμα για περισσότερες συνδρομές και άρα υψηλότερα κέρδη μακροπρόθεσμα.

Η επερχόμενη αλλαγή αποσκοπεί στο να κάνει τις συνδρομές πιο προσιτές στο παγκόσμιο κοινό του Twitch. Οι πρώιμες δοκιμές της εταιρείας στη Βραζιλία απέφεραν διπλάσια έσοδα για τους streamers μιας και ο αριθμός των συνδρομητών τους πολλαπλασιάστηκε. Παρόλα αυτά το Twitch δείχνει προετοιμασμένο για το ενδεχόμενο πτώσης εσόδων για μερικούς streamers δηλώνοντας ότι θα εξισορροπήσει τη διαφορά που θα υπάρξει πληρώνοντάς τους το ίδιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*