Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Embracer Group ολοκλήρωσε την εξαγορά της γαλλικής εταιρείας επιτραπέζιων παιχνιδιών Asmodee

*
Η Embracer Group εξαγόρασε τη γαλλική εταιρεία επιτραπέζιων παιχνιδιών Asmodee για 2,75 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα 350 εκατομμύρια ευρώ από το συνολικό ποσό θα πληρωθούν μέσω νέων μετοχών της Embracer, με την Asmodee να γίνεται το 9ο λειτουργικό group της εταιρείας του CEO Lars Wingefors.

Ο Wingefors τόνισε πως η προσθήκη της Asmodee στο δυναμικό της Embracer είναι ακόμα ένα βήμα της εταιρείας προς ένα μεγάλο και ανεξάρτητο gaming οικοσύστημα. Ο ίδιος δήλωσε πως η εταιρεία του έχει ολοκληρώσει 37 εξαγορές κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους και αν όλα πάνε με βάση το τρέχον σχέδιό της θα ολοκληρώσει ακόμα τόσες μέσα στον επόμενο χρόνο.

Η σουηδική Embracer Group AB ιδρύθηκε υπό το όνομα Nordic Games τον Δεκέμβριο του 2008. Τα 9 λειτουργικά groups της (θυγατρικές της εταιρείας) είναι οι Amplifier Game Invest, Coffee Stain Holding, DECA Games, Easybrain, Gearbox Entertainment, Koch Media, Saber Interactive, THQ Nordic και Asmodee. Το νεότερο απόκτημά της (η Asmodee) ιδρύθηκε το 1995 και έχει κυκλοφορήσει επιτραπέζια παιχνίδια και παιχνίδια συλλογής καρτών όπως τα Catan, Diplomacy, Liar’s Dice, Pandemic και Star Wars: W-Wing Miniatures Game.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*