Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Τέλος εποχής για το Kotaku Australia

*
Το Kotaku Australia θα σιγήσει, καθώς η Pedestrian Group που έχει τις σχετικές άδειες προχώρησε σε αναδιάρθρωση με σκοπό να επικεντρωθεί στα δικά της brands. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Guardian, δεν είναι το μόνο δημοσιογραφικό μέσο της εταιρείας που θα σταματήσει να υπάρχει στη συγκεκριμένη χώρα, καθώς τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσουν το Vice, το Gizmodo και το Lifehacker.

Αποτέλεσμα της κίνησης αυτής ήταν δεκάδες άνθρωποι να χάσουν τη δουλειά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενημερώθηκαν μέσω ενός email που έστειλε ο CEO της Pedestrian Group, Matt Rowley στο οποίο ανέφερε:


"Λάβαμε τη δύσκολη απόφαση να επικεντρωθούμε στα brands που ανήκουν ολοκληρωτικά στην brands, όπου ελέγχουμε τη στρατηγική, το περιεχόμενο, το προϊόν, τις πωλήσεις και τα έσοδα- ολόκληρη την επιχειρηματική διαδικασία”.

"Αυτό θα επηρεάσει τους ρόλους εντός του ομίλου και εκτιμώ πως θα προκαλέσει αβεβαιότητα, οπότε θα είμαστε σε άμεση επαφή με αυτούς τους ανθρώπους”.

Μάλιστα και ο Rowley θα απομακρυνθεί από τη θέση του, καθώς θα αναλάβει νέος CEO.

Ο διευθυντής σύνταξης του Kotaku Australia, David Smith δήλωσε μέσω των social mediaQ. "Σήμερα, η ιστορία του Kotaku Australia έρχεται σε ένα θλιβερό και απροσδόκητο τέλος. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου να ξυπνάω κάθε πρωί και να διαχειρίζομαι ένα site που αγάπησε με όλη μου την καρδιά”.

Τόνισε ότι το Kotaku Australia ήταν το δεύτερο σε αριθμό αναγνωστών site του Pedestrian Group. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*