Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ΕΠΟΣ: Δείτε το intro της θρυλικής σειράς Saber Rider and the Star Sheriffs upscaled σε ανάλυση 8Κ! (video)

*
Το Saber Rider and the Star Sheriffs είναι από τις πιο θρυλικές σειρές κινουμένων σχεδίων που έχουν προβληθεί και το υλικό του επεξεργάστηκε και έγινε upscale σε ανάλυση ! Το video έχει ανέβει στο κανάλι “Upscale” που αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη και το πρόγραμμα Topaz Video AI για να βελτιώσει την ποιότητα της εικόνας και να την κάνει πιο σύγχρονη και καθαρή από ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, αν σκεφτεί κανείς πως το πρωτότυπο υλικό είναι αρκετών ετών. Μάλιστα, στο τέλος του video υπάρχει και σχετικό συγκριτικό του intro στο πως ήταν το αρχικό video και πως έφτασε να προσφέρεται σε ανάλυση έως και 7680x4320 pixels!



Η αμερικανο-ιαπωνική σειρά προβλήθηκε στις ΗΠΑ το 1987 και έφτασε τα 52 επεισόδια, βασιζόμενη στο Star Musketeer Bismarck, την ιαπωνική σειρά anime του Studio Pierrot. Η ιστορία φέρνει την ανθρωπότητα να έχει επεκταθεί πέραν της Γης και να αποικεί και σε άλλους πλανήτες του αγαλαξία, δημιουργώντας ένα νέο κόσμο. Την προστασία της ανθρωπότητας σε όλο το γαλαξία έχει η ομάδα Cavalry Command, η οποία αποτελείται από τους Star Sheriffs. Μεγάλος αντίπαλός τους είναι η φυλή Vapor Beings (ή Outriders), η οποία και έχει εμφανιστεί στη διάστασή τους για να τους εξοντώσει. Οι πρωταγωνιστές χρησιμοποιούν το γιγαντιαίο ρομπότ Ramrod που μετατρέπεται και σε διαστημόπλοιο για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ταξιδιού τους. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*