Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Συνελήφθη ο Justin Timberlake!

*
Ο Justin Timberlake φαίνεται πως είχε τις τελευταίες ώρες κάποια μπλεξίματα με τον νόμο στις ΗΠΑ. Ο γνωστός τραγουδιστής και performer συνελήφθηκε καθώς βρέθηκε να οδηγεί μεθυσμένος στην περιοχή των Χάμπτονς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ, η σύλληψή του έγινε το βράδυ της Δευτέρας στο Σαγκ Χάρμπορ της Νέας Υόρκης, ενώ ο καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση, με τη δίκη του ωστόσο να ορίζεται για τις 26 Ιουλίου.

Όπως τονίζεται, ο Timberlake είχε συναντήσει κάποιους φίλους του για φαγητό και αναχώρησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα με το αυτοκίνητό του. Αρχικά, δεν σταμάτησε σε ένα STOP και στη συνέχεια πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, ενώ όταν τον σταμάτησε η αστυνομία για αλκοτέστ, αρνήθηκε 3 φορές να το κάνει. Οι αστυνομικοί δεν τον άφησαν να φύγει και του πέρασαν χειροπέδες.




Ο τραγουδιστής ισχυρίστηκε ότι ήπιε μόλις ένα ποτό, ωστόσο αστυνομικές πηγές ανέφεραν στην Page Six πως φαινόταν μεθυσμένος, η αναπνοή του μύριζε αλκοόλ και τα μάτια του γυάλιζαν. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*