Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σχεδιαστικές και λειτουργικές αλλαγές στο YouTube

*
Το YouTube ανακοίνωσε ορισμένες αλλαγές που είναι ήδη διαθέσιμες, όπως η λειτουργία pinch-to-zoom για όλους και η αναζήτηση με μεγαλύτερη ακρίβεια και πιο λειτουργική προεπισκόπηση, για να βρίσκετε εύκολα την ενότητα του video που αναζητάτε.

To pinch-to-zoom του YouTube σας επιτρέπει να κάνετε μεγέθυνση στα videos με τον ίδιο τρόπο που κάνετε στις φωτογραφίες. Αν αυτό σας φαίνεται γνωστό, είναι επειδή το YouTube άρχισε να δοκιμάζει τη λειτουργία με συνδρομητές του YouTube Premium τον Αύγουστο. Έγινε διαθέσιμη επιτέλους και η ακριβής αναζήτηση, η οποία θα σας βοηθήσει να μεταφερθείτε ακριβώς στο σημείο του video που θέλετε. Όταν κάνετε scrol σε ένα video θα ενεργοποιηθεί η προβολή καρέ-καρέ, διευκολύνοντας πολύ την εύρεση και παρακολούθηση μιας συγκεκριμένης ενότητας.


Μετά από εβδομάδες δοκιμών, το YouTube προσθέτει ένα νέο ambient mode, που χρησιμοποιεί "dynamic color sampling", έτσι ώστε το χρώμα του background της εφαρμογής να προσαρμόζεται στο video που παρακολουθείτε. Το χαρακηριστικό είναι πλέον διαθέσιμο μέσω web αλλά και των σχετικών εφαρμογών για φορητές συσκευές, χρησιμοποιώντας ένα σκοτεινό θέμα. Το ίδιο look επεκτείνεται στα playlists, οπότε δεν θα σας αποσπάει το background του video που παρακολουθείτε.

Και αν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε το dark mode στο YouTube, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα το κάνει ακόμα πιο σκοτεινό, οπότε θα αναδεικνύονται πραγματικά τα χρώματα στην οθόνη, σε οποιαδήποτε συσκευή και αν παρακολουθείτε. Ακόμα οι αλλάγές έχουν παρασύρει και το πλήκτρο "Subscribe", ενώ τα links στις περιγραφές των videos έχουν μετατραπεί σε πλήκτρα. Τέλος, Οι επιλογές like, share και download, δεν θα αποσπάνε τους θεατές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*