Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Gametech Playground Ep56: Η συζήτηση για το PS5 Pro έχει πάρει φωτιά!

*
Στο νέο επεισόδιο του Gametech Playground συζητάμε (από τη Βαρκελώνη) για τα όσα -πολλά- γράψατε για το PS5 Pro και μιλάμε για όσα είδαμε από τη Huawei για τη νέα σειρά Huawei Watch GT5/GT5 Pro.

Το Gametech Playground έρχεται πλέον με την υποστήριξη της Xiaomi! Βρείτε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο ελληνικό της κατάστημα.

Βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη και απαντάμε στα πολλά μηνύματα που αφήσατε στο προηγούμενο επεισόδιο για το PS5 Pro, σχολιαζουμε τις νεότερες ειδήσεις όπως τα συλλεκτικά προϊόντα PS5, PS5 Pro, DualSense, DualSense Edge, PlayStation Portal για τα 30 χρόνια του PlayStation στην αγορά του gaming, τις διαρροές της ίδιας της Rockstar Games για τα GTA 6 και Red Dead Redemption στο PC και μιλάμε για όσα είδαμε στο event της Huawei για το λανσαρισμα της σειράς smartwatches Watch GT5/GT5 Pro.





Βρείτε το Gametech Playground στο Spotify
Βρείτε το Gametech Playground στα Apple Podcasts

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*