Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στο μέλλον, τα ρομπότ θα τρώγονται

*
Το concept των βρώσιμων ρομπότ είναι μια συναρπαστική εξέλιξη στον τομέα της ρομποτικής και της επιστήμης των υλικών. Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο στο Techno-Science.net, οι ερευνητές διερευνούν τις δυνατότητες των ρομπότ που μπορούν να καταναλωθούν. Αυτά τα βρώσιμα ρομπότ θα μπορούσαν να φέρουν επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε για τα τρόφιμα και την τεχνολογία, συγχωνεύοντάς τα με τρόπους που θα μπορούσαν να βελτιώσουν τις γευστικές εμπειρίες ή ακόμα και να προσφέρουν λύσεις σε ιατρικές εφαρμογές. Η ιδέα είναι να δημιουργηθούν ρομποτικά συστήματα που δεν είναι μόνο λειτουργικά αλλά και ασφαλή στην κατάποση, ανοίγοντας δυνητικά μυριάδες δυνατότητες για τη χρήση τους σε διάφορους τομείς.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*