Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η σειρά φορητών κονσολών HyperMegaTech Super Pocket αποκτά δυο νέα μέλη (video)

H Blaze Entertainment, κατασκευάστρια της φορητής κονσόλας Evercade ανακοίνωσε δυο νέες εκδόσεις που προστίθενται στη σειρά HyperMegaTech Super Pocket. Τα δύο νέα φορητά Super Pocket θα έρθουν τον Οκτώβριο, το ένα με παιχνίδια της Atari και το άλλο με τίτλους της Technos και τιμή $59 έκαστο.

Το Super Pocket Atari Edition θα έχει 50 προ- εγκατεστημένα παιχνίδια, περιλαμβανομένων τριών από την εποχή των arcades, όπως τα Asteroids, Berzerk, Crystal Castles και Frenzy, μαζί με μια σειρά τίτλων που είχαν κυκλοφορήσει για Atari 2600, 5200, 7800 και Lynx.


Από την άλλη, το Super Pocket Technos Edition θα περιλαμβάνει 15 παιχνίδια, μεταξύ των οποίων κάθε Double Dragon που φιλοξενήθηκε στις αίθουσες των arcades, συν ορισμένα άλλα κλασσικά όπως το River City Ransom, το Renegade και το The Combatribes.

Όπως και οι άλλες κονσόλες της σειράς, θα έχουν υποδοχή για cartridge, ώστε να παρέχεται πλήρης υποστήριξη για τη βιβλιοθήκη του Evercade.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*