Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όσοι κοιμούνται αργά κινδυνεύουν με ψυχικές διαταραχές

*
Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Psychiatry Research έφερε στο φως τους κινδύνους για την ψυχική υγεία που συνδέονται με την καθυστερημένη κατάκλιση. Η έρευνα δείχνει μια σημαντική συσχέτιση μεταξύ του να πέφτει κανείς για ύπνο αργά το βράδυ και της πιθανότητας εμφάνισης διαταραχών ψυχικής υγείας. Τα άτομα που πέφτουν για ύπνο αργά βρέθηκαν να έχουν 20 έως 40 τοις εκατό περισσότερες πιθανότητες να υποφέρουν από αυτές τις καταστάσεις. Η μελέτη υπογραμμίζει τη σημασία των τακτικών προτύπων ύπνου και τον ρόλο των περιβαλλοντικών ενδείξεων όπως το φως της ημέρας στη διατήρηση των βιολογικών μας ρυθμών. Η διαταραχή αυτών των ρυθμών μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά ζητημάτων, συμπεριλαμβανομένων προβλημάτων συμπεριφοράς και δυσκολιών με τον έλεγχο και την αναστολή των παρορμήσεων.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*