Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Κυκλοφόρησε στα αγγλικά το Nintendo Magazine

*
Η Nintendo κυκλοφόρησε το διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία περιοδικό της και στα αγγλικά. Η καλοκαιρινή έκδοση του Nintendo Magazine που διανέμεται σε καταστήματα της Ιαπωνίας όπως το Nintendo Tokyo και άλλες τοποθεσίες είναι πλέον διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή στην αγγλική γλώσσα. Η Nintendo σημειώνει πως επειδή το περιοδικό προορίζεται για την ιαπωνική αγορά, ορισμένες πληροφορίες όπως αυτές που έχουν να κάνουν με τις τιμές και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των παιχνιδιών πιθανό να διαφέρουν από ό,τι ισχύει για τις δυτικές χώρες.

Το συγκεκριμένο τεύχος περιλαμβάνει μια σειρά από ενδιαφέροντα κείμενα, όπως αφιερώματα στο Nintendo World Championships: NES Edition, και στο The Legend of Zelda: Echoes of Wisdom. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*