Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μήπως το σύμπαν μας "επιπλέει" σε ένα πολύ μεγαλύτερο;

*
Η ιδέα του σύμπαντός μας ως ένα σώμα που "επιπλέει" σε έναν χώρο μεγαλύτερων διαστάσεων, που συχνά αναφέρεται ως το "αμπάρι", είναι μια συναρπαστική πτυχή της σύγχρονης θεωρητικής φυσικής. Υποδηλώνει ότι η τρισδιάστατη ύπαρξή μας μπορεί να είναι μόνο μία από τις πολλές σε ένα γενικό πολυσύμπαν. Αυτή η ιδέα υποστηρίζεται από διάφορες θεωρίες, συμπεριλαμβανομένης της θεωρίας χορδών και της έννοιας των συμπάντων με φυσαλίδες, οι οποίες προτείνουν ότι το σύμπαν μας θα μπορούσε να είναι μία από τις δυνητικά πολυάριθμες "φέτες" σε μια μεγαλύτερη κοσμική "φρατζόλα". Αυτές οι θεωρίες παρέχουν ενδιαφέρουσες προοπτικές για τη φύση της πραγματικότητας και τη θέση μας μέσα σε αυτήν, προσφέροντας μια προοπτική που εκτείνεται πολύ πέρα από το παρατηρήσιμο σύμπαν μας. Ενώ αυτές οι ιδέες είναι ακόμα θεωρητικές, συνεχίζουν να εμπνέουν φυσικούς και κοσμολόγους στην προσπάθειά τους να κατανοήσουν τη θεμελιώδη δομή των πάντων γύρω μας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*