Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ηλεκτρικό κουτάλι υπόσχεται τη μείωση της κατανάλωσης αλατιού

*
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, η ιαπωνική εταιρεία Kirin Holdings θα ξεκινήσει να πουλάει ένα ηλεκτρικό κουτάλι που οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι μπορεί να προωθήσει την υγιεινή διατροφή ενισχύοντας τις αλμυρές γεύσεις χωρίς επιπλέον νάτριο. Η παρουσίαση του προϊόντος σηματοδοτεί την πρώτη εμπορευματοποίηση της τεχνολογίας που πέρυσι κέρδισε το βραβείο Ig Nobel, το οποίο τιμά την πρωτοποριακή έρευνα. Η Kirin θα πουλήσει μόνο 200 από τα ηλεκτρικά κουτάλια αλατιού της μέσω του διαδικτύου έναντι $127 αυτόν τον μήνα και μια περιορισμένη ποσότητα μέσω των ιαπωνικών καταστημάτων λιανικής τον Ιούνιο. Ευελπιστεί ότι μέσα σε πέντε χρόνια θα έχει προσελκύσει 1 εκατομμύριο αγοράστές και οι πωλήσεις στο εξωτερικό θα ξεκινήσουν το επόμενο έτος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*