Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

ICQ: Τέλος εποχής και επίσημα για την δημοφιλή πλατφόρμα!

*
Το ICQ ανακοίνωσε πως κλείνει και επίσημα τις επόμενες ημέρες! Η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ήταν κάποτε μία από τις πιο αγαπημένες για τα της online επικοινωνίας, σταματάει να λειτουργεί επίσημα στις 26 Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το ίδιο της το site. Είχε καταφέρει να φτάσει έως και τα 100 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες. Ιδρύθηκε από την ισραηλινή εταιρεία Mirabilis το 1996 και το όνομά του προερχόταν από την σύντμηση των λέξεων “Ι Seek You”.

H πτώση του άρχισε με την ενσωμάτωση πολλών ανταγωνιστών όπως το MSN Messenger και το AOL Instant Messenger. Το 2020 κυκλοφόρησε μια νεότερη έκδοσή του, αλλά πλέον ήταν αργά και οι αντίπαλες πλατφόρμες πολλές. Η πιο πρόσφατη έκδοση για υπολογιστές είναι αυτή που κυκλοφόρησε τον περασμένο Απρίλιο.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*