Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη μείωση στα ποσοστά θεάσεων στο YouTube Gaming μέσα στο τελευταίο τρίμηνο

*
Το YouTube Gaming δείχνει να υποφέρει από τον ανταγωνισμό στο τρίτο τρίμηνο του 2024, όπου και σημείωσε πτώση σχεδόν 27% στα νούμερα θεάσεων. Σύμφωνα με μια νέα αναφορά του Stream Charts, η πλατφόρμα της Google σημείωσε μεγάλη πτώση παρά το γεγονός ότι υπήρχαν αρκετά πράγματα που έπρεπε να έχουν οδηγήσει σε αντίθετα αποτελέσματα.

Πτώση 13,6% είχε και το YouTube Live. Παρά την πορεία του αυτή, το YouTube Gaming παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού, με ποσοστά που φτάνουν το 66.7%. Πίσω του ακριβώς βρίσκεται το Twitch με 19,1%, ενώ εντυπωσιακή είναι η πορεία ανάπτυξης των Kick και AfreecaTV.


Μέσα στο τρίτο τρίμηνο του 2024 «καταναλώθηκαν» περί τα 19.7 δισεκατομμύρια ώρες περιεχομένου και με αρκετό περιεχόμενο από eSports και τουρνουά στα League of Legends, Free Fire και PUBG.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*