Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η COSMOTE TV φέρνει τον BBC player με σειρές, ντοκιμαντέρ και εκπομπές

*
Η COSMOTE TV εμπλουτίζει το περιεχόμενό της με νέο υλικό και επεκτείνει τη συνεργασία της με το BBC, φέρνοντας στην Ελλάδα το BBC Player. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η ελληνική πλατφόρμα θα προσθέσει σύντομα νέο περιεχόμενο που θα έρχεται από τον BBC Player και θα αφορά σειρές, ντοκιμαντέρ, ταξιδιωτικές εκπομπές, lifestyle παραγωγές και παιδικό πρόγραμμα με ταινίες και σειρές.

Η ενσωμάτωση όλου αυτού του υλικού θα γίνει στην πλατφόρμα της COSMOTE TV στα πρότυπα της συνεργασία με το Paramount+, άρα θα το δούμε σύντομα με την δική του ενότητα μέσα στο περιβάλλον χρήσης σε κινητά, tablets και εφαρμογές smart TV.


Μέσα σε όλο το περιεχόμενο της συμφωνίας, περιλαμβάνεται όπως φαίνεται και το BBC Earth, που προσφέρει πολύ καλής ποιότητας περιεχόμενο και ταινίες/σειρές/ντοκιμαντέρ με θέμα τον πλανήτη μας. Η COSMOTE TV ανακοίνωσε πριν από μερικές εβδομάδες τη συμφωνία της με NOVA για ανταλλαγή αθλητικού περιεχομένου, ενώ έχει ήδη βγάλει στον «αέρα» και τα πακέτα της που περιλαμβάνουν τη συνδρομή του Netflix με έκπτωση. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*