Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτο: COSMOTE TV και Nova προχωρούν σε συνεργασία

*
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η είδηση επιβεβαιώθηκε και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ανατροπή σκηνικού στην ελληνική συνδρομητική τηλεόραση με την επικείμενη συνεργασία COSMOTE TV και Nova. Οι δύο πλατφόρμες φαίνεται πως βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις και εντός της ημέρας (ίσως το βράδυ, στο πλαίσιο της κλήρωσης για το φετινό ελληνικό πρωτάθλημα της Super League) ανακοινώσουν το deal.


@4timesp COSMOTE TV και Nova μαζί σε ένα ΕΠΙΚΟ πακέτο! #cosmote #cosmotetv #otenova #eon #streaming #tech #technews #pavlospapapavlou ♬ original sound - PavlosP


Σε αυτό περιλαμβάνεται η αμοιβαία διάθεση των αθλητικών τους καναλιών που θα προσθέσει τα COSMOTE Sport στο μπουκέτο της EON και τα NovaSports σε αυτό της COSMOTE. Οι συνδρομητές θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο αθλητικό περιεχόμενο της άλλης πλατφόρμες με μία έξτρα συνδρομή και το συνολικό πακέτο θα έρχεται σε μια πιο ελκυστική τιμή.

Πηγές της αγοράς αναφέρουν πως οι προσπάθεια αυτή έχει ως στόχο την καταπολέμηση της πειρατείας, η οποία και έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια σε ό,τι αφορά το αθλητικό περιεχόμενο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*