Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ειδοποιήσεις από το YouTube στους spammers που παραβαίνουν τους κανόνες

*
Το YouTube θα ξεκινήσει να στέλνει ειδοποιήσεις σε χρήστες, σε περίπτωση που εντοπίζει και σβήνει σχολιά τους τα οποία παραβαίνουν τους κανόνες της πλατφόρμας. Με τον τρόπο αυτό γίνεται μια πρσπάθει να μειωθεί ο όγκος του spam.

Σε περίπτωση που ο χρήστης συνεχίσει να αναρτά απρεπή σχόλια, το YouTube μπορεί να τον μπλοκάρει από τη δημιουργία νέων post για 24 ώρες. "Οι δοκιμές μας έχουν δείξει ότι αυτές οι ειδοποιήσεις μεώνουν την πιθανότητα να επαναλάβει κάποιος απρεπή σχόλια", αναφέρει ο Rob, μέλος της TeamYouTube. Προς το παρόν οι ειδοποιήσεις είναι διαθέσιμες μόνο για σχόλια που γίνονται στα αγγλικά, όμως η λειτουργία αυτή αναμένεται να επεκταθεί σε περισσότερες γλώσσες μέσα στους επόμενους μήνες. Ακόμα, η εταιρεία υποστηρίζει πως έχει βελτιώσει τη δυνατότητά της να εντοπίζει spam στα σχόλια και bots στα live chats.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*