Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός YouTuber Keenan Cahill σε ηλικία 27 ετών

*
Με μια ακόμη δυσάρεστη είδηση κλείνει το 2022, αφού ο γνωστός YouTuber Keenan Cahill έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 27 ετών. Ο Cahill έγινε γνωστός στο κοινό του YouTube μέσα από lipsyncing που έκανε σε γνωστά κομμάτια, ενώ είχε δημιουργήσει περιεχόμενο και με αρκετούς δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως οι 50 Cent, Jennifer Aniston και Kate Perry. Ο ίδιος είχε γνωστοποιήσει στους fans του πως θα μπει για ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς στις 15 Δεκεμβρίου και τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα έπρεπε. Ο Keenan έπασχε από το σύνδρομο Maroteaux-Lamy, στο οποίο οφειλόταν και το μικροκαμωμένο σώμα του. Με το σύνδρομο αυτό γεννιούνται 1 στα 43.260 παιδιά. Το κανάλι του στο YouTube είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία με πάνω από μισό δισεκατομμύριο προβολές και πάνω από 720 χιλιάδες συνδρομητές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*